De hele dag lekker in je vel door
Superfoods & Smoothies

 

Jack

 

Wat zijn die Superfoods nu eigenlijk?
Waarvoor kan je ze gebruiken?

Superfoods zijn voedingsmiddelen met een nagenoeg perfecte voedingswaarde! Ze bezitten heel wat extra gezonde eigenschappen en vaak overvloedig grote concentraties aan vitaminen, mineralen, polysachariden, anti-oxidanten en aminozuren.

Als toevoeging aan je dagelijkse voeding kunnen zij je lichaam ondersteunen in alle mogelijke opzichten en een futloze dag omtoveren in een energieke en concentratievolle dag!

We leren je hoe je ze in je voordeel kan gebruiken, wanneer en in welke hoeveelheden. Je kan ze bij ons vinden in de meest zuivere vorm en mengen in je eten of smoothies. Wat ze voor je doen, kan je soms al dezelfde dag ervaren!

 

Wat zijn dan Smoothies?
Wat hebben ze met Superfoods te maken?

Een smoothie is een gemixt drankje met doorgaans een dikke, romige textuur, waarin verschillende gepureerde groenten of fruit in gemengd worden. Wanneer je weet wat bepaalde soorten fruit, groenten en andere ingrediënten voor je kunnen doen, kan een doelgerichte smoothie een ware weldaad voor je lichaam zijn!

Een lekkere fruit- of groentesmoothie maken, is niet moeilijk. Het is snel klaar en je hebt niet veel materiaal nodig. Iedereen kan het leren!

Wanneer we er op de koop toe superfoods en aloë vera in verwerken, kan je een lekkere en zeer gezonde smoothie uit je blender toveren, waarvan de voedingsstoffen je lichaam de hele dag door ondersteunen en van de nodige energie voorzien!

 

           

 

Je krijgt een leuke basis mee voor zowel groente- als fruitsmoothies en leren je hoe je die o zo lekkere, smeuïge en waardevolle mixdrankjes kan maken.

Kom eens kijken hoe je de dag leuker en energievoller kan starten en hoe je je lichaam op een gezonde manier beter kan ondersteunen!