▶ Kokopelli's Place

Zet je nieuwe ik in de wereld door Klankhealing

 

Richard

 

Mijn naam is Richard Raaphorst en ik geef Klankconcerten met instrumenten zoals didgeridoo, Native American Flute en klankschalen. Deze muziek kan dienen voor openingen, presentaties en achtergrondmuziek.

 

Al sinds mijn jonge jaren begon ik gitaar te spelen en merkte gauw dat ik daar heel veel plezier uit haalde. Na 3 jaar les kon ik nog steeds geen noot lezen, dus besloot ik rockgitaar te spelen, hetgeen me makkelijker lag.

Na enkele jaren had ik er geen zin meer in en besloot te stoppen. Het liep in die tijd privé ook niet lekker, dus zocht ik iets waarbij ik me goed voelde en liet me inwijden in Reiki, Tera Mai.

Na een jaar of 5 pakte ik mijn gitaar weer op. Ik wist niets meer van wat ik voorheen speelde, dus deed ik zomaar wat. Ondanks ik speelde met veel minder noten als toen, ondervond ik dat wat ik speelde wel veel gevoeliger klonk.

Toen ik bij een ontwikkelingsgroep kwam om mijn spirituele vermogens te ontwikkelen werd ik aangeraakt door het thema muziek en er ging een wereld voor me open. Zo veel instrumenten uit verschillende culturen deden wat met me; de didgeridoo die regelmatig op mijn pad kwam en ik thuis had staan, daar kreeg ik niets uit, dus dan maar op didgeridoo-les. Op een festival werd ik verliefd op de Native American Flute. Ik kocht haar en speelde er elke dag op. Het ging snel en ik bouwde mijn verzameling muziekinstrumenten aardig op.

Nu kan ik op beurzen en ontwikkelingsgroepen spelen om mijn muziek te laten horen en voelen en dat doe ik ook met liefde en plezier.

Nu wil ik iedereen meenemen op reis naar de Dreamtime, zodat iedereen zich weer kan aansluiten op de universele energie van nu en zich bewust kan worden van de processen waarin die zit.

Stel jezelf open tijdens mijn intuïtief spel op de instrumenten, zodat je op dat moment kan helen.

 

 

 

Kokopelli is een mythologische figuur uit Midden- en Zuid-Amerika. Overal waar hij komt brengt hij vreugde, vruchtbaarheid, gezondheid en geluk door zijn zaden te verspreiden die hij op zijn rug meedraagt
en dit door middel van zijn muziek.

Kokopelli`s Place is de naam van mijn praktijk waar ik Klankhealings geef en lesgeef in het bespelen van deze instrumenten.

Activiteiten van Richard:
    zijn komende !