In dit landelijk paradijs, De Mièrelong, verwelkomt dit paar iedereen die tot rust wil komen door Ceremonie, Dans, Muziek, Healing, Meditatie en andere activiteiten.

 

 

De Mièrelong               
Elke en Dieter

 

Van kinds af is Elke gefascineerd door het onderbewustzijn.

In haar tienerjaren leerde ze bewust dromen en bestudeerde ze de kennis over de energieën/chakra's.

Bij goeroe Kumar Zwami bracht ze enkele jaren dagelijks het hindoeïsme in praktijk, beoefende ze yoga en mediteerde ze.

Aansluitend volgde ze verschillende jaren bij de Tibetaanse Lama's de filosofie van het boeddhisme, hetgeen ze sinds dan beoefent.

Eind jaren '90 kreeg ze van deze Lama's de eervolle naam 'Karma Sherab Lhamo' ('Godin van de Perfecte Wijsheid') toegewezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo kom je dichter bij de essentie van jouw ziel, die 'liefde' is.

Ze slaagde in 2013 met glans voor het Amerikaanse examen, the Law of Attraction (de Universele Wetten). Dit diploma werd getekend door Steve G. Jones en Joe Vitale, twee wereldberoemde dokters, die talloze bekende boeken schreven en o.a. doctoreerden in de metafysische wetenschappen.

Door deze levensweg is haar innerlijke sjamaan/godheid ontwaakt. Ze wil de innerlijke sjamaan/godheid, die elk van ons in zich draagt, bij iedereen helpen ontdekken.

In deze oase van rust kan je ook terecht voor individuele Meditaties, zowel Tantra, Geleide of met Klanken, voor Healings, zowel Chakra, Sjamanistische of met Klanken en voor Klanken-massages, een onderdompeling in een Klanken-bad.
 

 

 

Van jongs af aan musiceert Dieter met alles wat geluid maakt, klank voortbrengt en trilling veroorzaakt.

 

Bezeten door geluiden, klanken en trillingen, leert hij op zijn muzikale queeste de kracht van muziek als medium ervaren. Meer en meer beschouwt hij muziek minder als een doel, maar als steun en toeverlaat tijdens het onderweg zijn. Hoe meer ervaring hij verzamelt, hoe meer hij die wil delen met anderen.

 

Hij speelt, schrijft en componeert ook bij het humoristische cabaret-duo Kunst Veredeld Met Een D, het akoestische kleinkunst-'met-een-knipoog'-project Radio V.o. en het gezelschap De Trawanten, dat verteltheater met muziek voor vanaf 8 jaar maakt en brengt.